Marktgericht

Marktgericht

Als toeleveranciers werken wij voor specifieke branches. Wij zijn het sterkst vertegenwoordigd in de machinebouw, de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie en in de automatisering. We produceren marktgerichte producten, waar intern goed over nagedacht moet worden. Daarbij blijft de wens van de klant altijd in ons achterhoofd. We denken met u mee en zoeken proactief naar oplossingen en mogelijkheden. We zien de producten waar wij onderdelen voor leveren graag terug in de markt. U kunt bij ons terecht voor zowel stuk- als seriewerk.

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons de standaard. Dit is een voortdurend proces dat tijdens elke productiefase nauwlettend in de gaten gehouden wordt. Er wordt gebruik gemaakt van batchcontroles en kwaliteitsformulieren welke op aanvraag mee geleverd kunnen worden. Gedurende het productieproces wordt het product aan metingen onderworpen en gecontroleerd. Op aanvraag leveren wij materiaal certificaten en meetrapporten van de desbetreffende producten mee.

Prijs/kwaliteit

Onze specialismes

Het is belangrijk om te blijven innoveren en verbeteringen toe te passen in ons huidige productieproces. Daarom is onze visie ook gericht op automatisering en standaardisering. Dit willen wij bereiken door te investeren in de juiste bewerkingscentrums in combinatie met CAD-CAM software. Hierdoor worden de productiemiddelen efficiënter gebruikt en zijn producten nog gemakkelijker te reproduceren. Op deze manier kunnen we nog beter voldoen aan de wensen van de klant. Tevens wordt het mogelijk om producten prijstechnisch voordeliger te vervaardigen. Uiteindelijk zal voor ons als jong bedrijf, robotica bij het onbemand produceren en 3D printen de normaalste gang van zaken worden.

Een goede samenwerking

Een goed product is marktwaardig en heeft een constante toestroom van kwalitatieve onderdelen nodig. Daarom vinden wij een goede samenwerking zeer belangrijk.

Een goede samenwerking
QRMS team